Groep 8

Welkom

Welkom op de pagina voor nieuwe leerlingen. Leuk dat je informatie opzoekt over onze school. Natuurlijk zijn er veel vragen als je naar een nieuwe school gaat. Kijk gerust rond op de site om onze school te leren kennen.

Voorlichtingsavond 18 november!
Op 18 november staat onze voorlichtingsavond voor ouders gepland. Normaal gesproken nodigen we de ouders op deze avond uit op school voor informatie. Helaas kan dit door de Corona-pandemie niet doorgaan. Wij willen u uitnodigen om deze avond online vanaf 19.30 uur met ons te houden. Wij zullen u onze presentatie laten zien waardoor u in ieder geval een beeld van de school krijgt. Om deel te kunnen nemen kunt u zich tot uiterlijk dinsdag 17 november opgeven via mail naar praktijkonderwijs@osghengelo.nl of via een telefoontje naar 074-2916257. U ontvangt van ons bericht over hoe u deel kunt nemen.

Bezoeken.
Normaal gesproken willen we jullie graag uitnodigen om de school te bezoeken. Door het coronavirus kan dit niet of heel moeilijk.
Wel bieden wij in sommige gevallen de mogelijkheid om een persoonlijke rondleiding aan te vragen. Wij vinden het belangrijk dat je ons leert kennen en we willen jou ook graag leren kennen. Hiervoor kun je contact opnemen met meneer Wennink.
In januari zullen sommige scholen met groepen langskomen voor proeflessen.

Open huis

Om kennis te maken met onze school en ons onderwijs organiseren we elk jaar een Open Huis.

Dit is voor nieuwe leerlingen en hun ouders een mooie kans om de school, de docenten maar ook de leerlingen die meehelpen aan het werk te zien.

Ook zijn er op die avond informatiebijeenkomsten voor ouders waarin verteld wordt hoe een schoolloopbaan op ‘t Genseler opgebouwd is.

Het open huis zou dit jaar gehouden worden op woensdag 10 Februari 2021. Door alle aanpassingen vanwege corona is die datum op dit moment geschrapt. We hopen verderop dit schooljaar nog wel een Open Huis te kunnen houden. Klik hier voor extra informatie en filmpjes.

Schoolbrochure.
Nog meer informatie over onze school vindt u in onze schoolbrochure. Deze kunt u hier bekijken.

Inschrijfmiddagen

Voor de ouders en leerlingen die zich willen inschrijven zijn er 2 inschrijfmiddagen georganiseerd.

Maandag 29 Maart 2021 16:00 – 20:00

Dinsdag  30 Maart 2021 16:00 – 18:00

Tijdens deze middag zitten onze collega’s klaar om nieuwe leerlingen en hun ouders te ontvangen en te begeleiden met de inschrijving.

Contact opnemen.

Heb je vragen of wil je een persoonlijke rondleiding dan kun je contact opnemen met school.