single-post.php

Workshops Week van Respect

Woensdag vonden er allerlei workshops plaats. Zowel op school, als bij Metropool of bij de Grolsch Veste en de Riskfactory, gingen de leerlingen gedurende de ochtend enthousiast aan de slag bij de door hen gekozen workshop.

Respect voor ouderen zorgde voor koekjes in het bejaardentehuis. Er hangen prachtig gemaakte respectposters in de school. Er werd uit Respect voor de natuur met wegwerpmaterialen kunst gemaakt. Prachtige zeedieren kwamen er uit het afval te voorschijn. Respect in de sport en voor de hulpverlener kregen alle aandacht op locaties buiten de school Ook werd er flink geoefend met tekenen & stopmotion. Werden er mooie bokalen ontworpen die met de 3-d printer worden uitgeprint.
Vele jongeren waren aan het oefenen voor hun optreden ‘s middags bij Metropool.

Wat een talenten werden er zichtbaar bij de verschillende workshops!

Bij Metropool kwamen alle leerlingen, docenten en workshopleiders samen in de grote zaal. Onder het genot van multiculturele hapjes, die ‘s ochtends gemaakt zijn tijdens de workshop, werd er genoten van alle optredens. Dans, zang, zelfgemaakte beats, band en rap, het was een groot spektakel wat door de DJ’s en VJ’s werd begeleid met beelden en geluid.

Fantastische optreden en groot respect voor iedereen die het durfde: optreden op een podium voor publiek!

Allemaal bedankt voor deze prachtige en gezellige dag!

Deel dit bericht