single-post.php

Bootcamp bovenbouw 1

Op donderdag 9 september was het weer zover. De jaarlijks terugkerende bootcamp werd dit jaar gehouden bij HVV Hengelo. De eerste bovenbouw 1 klas begon al fanatiek in de vroege ochtend onder de warme stralen van de zon. Van Burpees tot jumping jacks en met gebruik van verschillende materialen trotseerden ze elke oefening. De laatste bovenbouw 1 klas was in de middag, waarbij het al een stuk warmer was. Gelukkig kwamen er wat wolken voor de zon zodat er nog wat verkoeling gezocht kon worden. De leerlingen waren allen zeer fanatiek, maar ook de mentoren lieten zich van hun beste kant zien. Dat moest ook wel, want sommige oefeningen kon je alleen behalen als er door iedereen werd samengewerkt. Al met al een geslaagde en sportieve dag op ´t Genseler!

 

Deel dit bericht