single-post.php

Introductieweek.

Afgelopen week zijn de leerlingen uit het eerste jaar bezig geweest met verschillende kennismakingsactiviteiten. De activiteiten waren klootschieten, speurtocht door de wijk, van bamboe de hoogste toren bouwen en verschillende spellen bij de sportvelden.
Bij het bamboe bouwen moest goed samengewerkt worden om een mooie hoge toren te bouwen. De resultaten waren verbluffend! Bij het klootschieten werd goed samen naar de ballen gezocht en werden her en der complimenten uitgedeeld voor een mooie worp. De speurtocht had een extra dimensie met obstakels en extra hindernissen onderweg. Ook dit wisten ze goed met elkaar op te lossen. Tijdens het sporten bij HVV Hengelo werd er fanatiek jeu de boules gespeeld of een balletje getrapt.
Het waren succesvolle middagen waar nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en iedereen elkaar beter heeft leren kennen. Deze week sloten we af met een heerlijke barbecue verzorgd door bovenbouwleerlingen. Iedereen zat gezellig met zijn groep te smikkelen van al het lekkers.
We hebben er alle vertrouwen in dat na zo’n goede start het een goed en gezellig schooljaar wordt!

Deel dit bericht