single-post.php

Verbouwing binnentuin (met update 5 februari)

Bij de start van de school op deze locatie in 1997 is een mooie binnentuin aangelegd met een flinke vijver. Nu, zoveel jaar later, was de tuin toe aan een flinke opknapbeurt. Belangrijk daarbij is, dat de tuin mogelijkheden biedt voor de leerlingen van het vak groen om werkzaamheden te kunnen oefenen. Daarom is besloten tot een grootscheepse renovatie, waar deze week mee is begonnen.

De eerste week stond in het teken van het verwijderen van de oude tuin, d.w.z. tegels, beplanting en de vijver. Na een week hard werken kon vrijdag 22 januari m.b.v. een grote kraan al het overtollige materiaal worden verwijderd en al het nieuwe materiaal worden aangeleverd.

Update 5 februari:
Er is de afgelopen twee weken heel veel werk verzet door de tuinlieden. Ze verdienen hiervoor alle respect, want de weersomstandigheden waren vaak bar en boos. De contouren van de nieuwe tuin worden langzaam aan zichtbaar. Het verhaal ging zelfs dat de tuinploeg op zaterdag 6 februari door wilde werken om de verwachte sneeuw voor te zijn.
De foto’s zijn onderaan toegevoegd.

 

Update 5 februari.

Deel dit bericht