single-post.php

Echte kunst aan de muur!

Jarenlang hebben we tijdens de CKV-lessen met veel plezier Graffiti workshops bij de Heart Gallery gevolgd. Vanaf 2017 hebben we, elk jaar weer, met veel bewondering naar een muurschildering van  Pipsqueak was here!!! gekeken. Er zijn heel wat selfies gemaakt voor dit schilderij.
De muurschildering was speciaal voor de Heart Gallery gemaakt en mocht van de kunstenaars niet verkocht worden. Jammer genoeg moest de Heart Gallery dit jaar stoppen. Dankzij de kunstenaars van Pipsqueak en meneer Noltes van de Heart Gallery heeft de muurschildering een nieuwe plek gevonden. Het hangt sinds gisteren in het bijgebouw (de Heester) vlak bij het CKV-lokaal en het muzieklokaal. Zo hebben we komend schooljaar, als we weer samen mogen pauzeren, ook daar een hele mooie plek om te zitten.

Deel dit bericht