single-post.php

Sporttoernooien.

Voetbaltoernooi 6 februari

Donderdag 6 februari hebben we met 2 teams van 5 leerlingen meegedaan aan het Rotary streetsoccer toernooi georganiseerd vanuit Special Heroes. Naast wedstrijden tegen andere scholen waren er ook de zogenoemde ´side events´. Penalty schieten, gatendoel, kegelvoetbal en een immens groot dartbord waar de leerlingen met een speciale bal punten konden scoren stonden ook op het programma. Samen hebben we er een geslaagd toernooi van gemaakt!

Dartstoernooi 7 februari

Vrijdag 7 februari hebben we met 5 leerlingen meegedaan aan het darttoernooi georganiseerd door verschillende praktijkscholen in Twente. Dit specifieke toernooi speelde zich af in Starworld te Enschede. Verdeeld over 5 poules hebben de leerlingen gestreden om zoveel mogelijk punten te scoren en zodoende in de prijzen te vallen. Myrthe H is het gelukt om genoeg punten te verdienen en de beker voor de 4e prijs in de wacht te slepen! Al met al een zeer gezellig en geslaagd toernooi!

Deel dit bericht