single-post.php

Geslaagd: heftruck.

Vrijdag 5 juli hebben vijf leerlingen examen gedaan voor hun heftruckcertificaat. Het was een examen met hobbels. Vorige week was het examen al gepland, maar toen liep het mis. De heftruck was er wel, maar niet de verdere benodigdheden voor een examen. De vijf leerlingen hebben toen alleen hun theorie-examen gedaan, waarvoor ze allemaal geslaagd zijn.
Met dank aan collegaschool het Bonhoeffercollege in Enschede, waar we van de locatie en de heftruck gebruik mochten maken, is er vandaag wel examen gedaan. Voor één leerling lukte het vandaag net niet, hij gaat na de vakantie opnieuw op. De andere vier slaagden wel.
Het gaat om Tyro ten Boske, Mitchel Hartgers, Damian Ragbourn en Tinus Veneberg. Jongens, van harte gefeliciteerd!

De foto is voor het examen gemaakt, vandaar dat alle vijf kandidaten er op staan.

Deel dit bericht