single-post.php

Afscheid meneer Weijenborg.

Op vrijdag 28 juni hebben we officieel afscheid genomen van meneer Weijenborg. Meneer Weijenborg was er bij de start van ‘t Genseler in 1989 al bij en vanaf september 1984 was hij al werkzaam in onze vorm van onderwijs. Een hele lange tijd dus. Hoewel hij nog niet helemaal aan zijn pensioen toe was, heeft hij de keuze gemaakt om nu te stoppen met werken en het rustiger aan te gaan doen.
Meneer Weijenborg en zijn vrouw werden van huis gehaald in een cabrio. Tijdens de gezellige middag met veel oud-collega’s werden vele verhalen verteld over zijn schoolloopbaan. We wensen meneer Weijenborg toe, dat hij mag genieten van zijn vrije tijd.
Die vrije tijd begint trouwens niet onmiddellijk. De komende twee weken is hij nog gewoon van de partij.

Deel dit bericht