single-post.php

Horeca-afdeling van ’t Genseler valt in de prijzen bij Oost-Nederlandse kampioenschappen

Horeca-afdeling van ’t Genseler valt in de prijzen bij Oost-Nederlandse kampioenschappen

Op donderdag 17 januari waren de regionale Horeca-vakwedstrijden. Deze werden georganiseerd vanuit het Netwerk Consumptieve Technieken Oost Nederland (NeCON) en werden gehouden op het Twents Carmel College in Oldenzaal.

Vanuit ’t Genseler hebben Tamara Menzing en Danique Krops deelgenomen. Zij durfden de strijd aan te gaan tegen 4 andere PRO-scholen uit de regio. Met veel inzet en enthousiasme gingen ze met de recepturen voor deze dag aan de slag. De opdracht bestond uit twee onderdelen; het bereiden van een lunch met diverse belegde broodjes en wraps. En het bakken, opspuiten en versieren van cupcakes.

De dames hebben met veel inzet, enthousiasme en goede samenwerking aan deze klus gewerkt en wisten de 3e prijs in de wacht te slepen. Een prima prestatie!  

Het was een spannende maar geweldige en leerzame dag.  Een ervaring die ze niet hadden willen missen.  De hartelijke felicitaties en complimenten voor deze twee toppers !!

Deel dit bericht