single-post.php

Geslaagd: heftruck!

Op vrijdag 23 maart hebben vier leerlingen examen gedaan voor hun heftruckcertificaat. Drie van hen zijn vandaag geslaagd, te weten Mike Tijhuis, Nick Tijhuis en Pascal Woortman. Maikel Kamp gaat donderdag nog een keer rijden en met wat extra instructie verwacht instructeur Richard Tibben, dat Maikel donderdag zijn certificaat ook zal halen.
Heren: gefeliciteerd.

Er waren nog twee opmerkelijke zaken te melden: 1) Pascal Woortman haalde zijn theorie-examen met de maximale score. Dat komt bijna nooit voor. Klasse, Pascal! 2) Nick Tijhuis was te licht voor de heftruck. Er zit een beveiliging op de truck die registreert dat er iemand op zit. Alleen dan kan de truck bediend worden. Nick kon gas geven wat hij wou, maar er gebeurde niets. Men moest de beveiliging dus ontkoppelen om Nick te kunnen laten rijden.


Deel dit bericht