single-post.php

O1D naar Outdoor Care.

De leerlingen van O1D zijn woensdag voor de tweede keer naar Outdoor Care in Boekelo geweest. Outdoor Care is een bedrijf dat activiteiten doet met jongeren. Het is een heel groot terrein met veel bomen, water, rotsen en open plekken.
Tijdens de activiteiten wordt gekeken hoe je met elkaar samenwerkt, of je elkaar helpt  en hoe je omgaat met dingen die je moeilijk of spannend vindt. Loop je dan weg of probeer je stappen te maken?  Net zoals het normale leven eigenlijk.

Afgelopen woensdag was het koud. De groep begon met een kaartspel. Een spel waar samenwerking belangrijk was. Het tweede onderdeel was een frisbee spel met veel beweging. Goed om een beetje warm te worden. Er werd fanatiek gespeeld. Denis speelde het slim. Brandon is overal en stond steeds op de goede plek om de frisbee tegen te houden of te vangen.

Voor het volgende spel was juist meer rust nodig. Daar was Wesley weer goed in. Via een portofoon kregen ze de opdracht om een tekening van het andere team door aanwijzingen na te tekenen. Hij en Roy kregen de tekening aardig op papier. Vooral door rustig te blijven, geen grapjes te maken en de goede vragen te stellen.

Op het laatste onderdeel had de groep zich verheugd. Schieten met een buks. Hierbij moest je je vooral goed aan de regels en afspraken houden, anders is het echt gevaarlijk. Dat ging goed. Mitch raakte zijn kaartje, anderen ook.

Het was een prima ochtend, de leerlingen hebben zichzelf en de anderen weer wat beter leren kennen.

 

In het fotoalbum staan meer foto’s.

Deel dit bericht