single-post.php

Geslaagd: lasdiploma!

Net voor de herfstvakantie was dan eindelijk de diploma-uitreiking voor de vier leerlingen die voor de zomervakantie al examen hadden gedaan voor hun lasdiploma MIG-MAG niveau 1. De NIL, het Nederlands Instituut voor Lastechniek, neemt haar taken zeer serieus en neemt de tijd voor de beoordeling van de diverse werkstukken. De uitslagen kwamen daardoor pas midden in de zomervakantie af.
De lascursus werd gegeven bij Lastechniek Oost. Omdat Paul Deen, de eigenaar van Lastechniek Oost, er op stond de diploma’s zelf te willen uitreiken en zijn agenda niet veel ruimte had, heeft de diploma-uitreiking dus even geduurd. De prestaties waren er echter niet minder om. Paul Deen was zeer tevreden over het niveau en de prestaties van de leerlingen. Hij deelde bij de uitreiking van de diploma’s dan ook menig schouderklopje uit. De uitreiking deed hij samen met Gerrit Noortman, de instructeur die het meest met de jongens optrok.
De geslaagde leerlingen zijn inmiddels allemaal al van school af, maar hun prestaties mogen hier nog best even genoemd worden. De geslaagden zijn: Kacem Amsaad, Sven ten Brinke, Abdi Fatah Hersi Mirre Mohammed en Jordy Tiemes. Heren: proficiat!

Deel dit bericht