single-post.php

Activiteitendag onderbouw 3 Hulsbeek

Op vrijdag 15 september was er voor onderbouw 3 een speciale activiteitendag georganiseerd. Deze dag is in de plaats gekomen voor het schoolkamp, dat altijd aan het begin van het schooljaar georganiseerd werd. De dag werd gehouden op het terrein van het Hulsbeek.
Vooraf was er de angst dat de dag in het water zou vallen, maar dat was gelukkig niet het geval. Pas op de terugreis vielen de eerste regendruppels. De hele dag was het gewoon lekker weer.
Alle drie groepen hebben vier activiteiten gedaan: voetgolf, graffity, bamboetoren bouwen en lasergamen. Vooral dat laatste onderdeel leverde veel enthousiasme op.
In de middagpauze hebben een aantal leerlingen een voetbalwedstrijd gespeeld tegen een groep militairen, die ook op het terrein verbleven. Het was een komisch gezicht om die mannen, in camouflagekleding en geschminkt, te zien spelen tegen onze leerlingen.
De dag werd afgesloten met een barbecue. We kijken terug op een geslaagde dag!

Deel dit bericht